snart är det höst.

Känns som att sommaren va här i typ 4 dagar o nu är det höst igen. Helvete. Idag har man inte gjort speciellt många steg på jobbet, har stått eller suttit på huk o borrat mest hela dagen. Käkade frukost på Kanalhamnens Cafè, riktigt mysigt ställe faktiskt. Ikväll är det fotbollsträning, tänkte faktsikt ta o jogga dit o hem, om man orkar vill säga. Kommer troligtvis sätta mig i diket nånstan på vägen o vänta på att resten av laget åker börbi så nån kan plocka upp mig. Nej nu ska jag ta tag i det här , en påse chips o en promenad hinner jag innan träningen. Ooh, imorgon blir det väl-marinerad fläskfilè med tjock färsk pomme som jag säkert kommer fritera, en härligt fet kantarellsås eller en härligt fet bearnaisås. Långskuret vitt bröd som jag steker, till det är det inte omöjligt att det blir Aioli. Mumsitfullibabblan. Till efterätt blir det ?? inget namn på rätten men så här gör jag nog: proppar min magic bullet full med banan, hallon, jordgubbar o ananas, blandar det lagom med ett slött blad så det får behålla en viss form, inte bara slafs. Häller i rinnig glass som man tinat lite, blandar samman allt, häller upp allt i nån fint anpassad form, häller ett tunt lager socker över o sen in i frysen minst 1 timme innan måltiden. Lyxar sen till det med lite grädde, kanske lite strössel som garnering, inte för smaksatt. Fint då. Nu ska jag ner på promenad innan det luktar fotbollsträning, menar det ordagrant, glömde bort träningsgrejerna i väskan efter söndagsträningen. Luktar säkert rom o cola om allt. hej.

Kommentarer
Postat av: cicci

vi har ätit cocos bollar, damsugare, mammas bullar, massa massa kakor och jordgubbs tårta :)

du är mobbad brushan då de inget blev över till dej :P jag = fetto

2008-04-08 @ 18:13:36
URL: http://not4ever.blogg.se
Postat av: Toffe

cicci, tror du är skapligt mobbad om du tror att du är ett fetto!

2008-04-08 @ 20:33:18
URL: http://tuffetoffe.blogg.se
Postat av: Beauty By Beata

Det ska jag göra =)
Jorå men jag är på g. Tränade loss förut o imorn blir de spinning! Dock har jag ändå gått fett lite steg idag. Jag skyller också på höst-vädret. Usch.

2008-04-08 @ 20:56:41
URL: http://beatas.blogg.se
Postat av: Marie

Oj oj! Jag kommer på middag. Tid? =)

2008-04-08 @ 21:13:15
URL: http://litenmaries.blogg.se
Postat av: Empa

Ehhh, gick du BF lr HR? hahaha

2008-04-08 @ 22:45:04
URL: http://eempaa.blogg.se
Postat av: cicci

jo, idag är ja det. min mage e lika stor som din en söndag. och det e vad jag kallar fet tuffetoffe. nu ska ja försöka sova. har kollat på skräckfilm med mamma. vilken tur att du inte e hemma. eller iofs, du skulle blunda och hålla för ögonen hela filmen.

PS, har du laddat ner the hitcher? vill ha den till min och pams myskväll på lördag. så fixa de så fort du kan brushan. TACK :)

2008-04-09 @ 00:04:42
URL: http://not4ever.blogg.se
Postat av: cicci

PS.2, blunda och hålla för öronen menade ja såklart. DS

2008-04-09 @ 00:06:06
URL: http://not4ever.blogg.se
Postat av: Beauty By Beata

Du ligger riktigt bra till du Toffe! Det kanske är fotboll man ska satsa på?!

2008-04-09 @ 12:04:21
URL: http://beatas.blogg.se
Postat av: cicci

du är strömlös, la la lala laaa.

ey, säg för guds skull att ditt citat på tyras blogg är sagt på fyllan. HAHAHA, du e ju dummt knäpp asså brushan. men du får mej att skratta.

2008-04-09 @ 17:25:01
URL: http://not4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0