Vinter, helvetes vinter....

Onsdag morgon, mobil-larmet ljuder stegrande med melodin "No Stress" av Laurent wolf, helt fel val av melodi att vakna till. Ni som har hört den förstår nog utan vidare beskrivning. Man  får ju inte direkt nån ispiration av att åka till jobbet när man vaknat till den låten. Snooz knappen är som vanligt till nytta. Klockan blir 05:20 innan jag kommer upp ur sängen. Ner till köket för en kopp kaffe, svinkallt i huset. Tittar sneglande ut genom fönstret i ren skräck av direkt ögonkontakt med termometern. -7 grader. JÄVLAR. Det är ju bara Oktober, hur fan kan det va så kallt redan? Funderar på att köpa en termometer, ha sönder glaset o limma fast visaren på 25 plus. Bara slippa den där ångesten över att gå utanför dörren o mötas av att gå in i en iskall vägg. På väg till jobbet såg jag en bock eller närmare sagt en råbock. För er som bor i betong-jungeln o aldrig sett ett levande djur förutom flugorna som dött av dödsångest i pissoaren på Palacetoaletten kan jag berätta att det är en rådjurs-hane. Men ni har väl redan tänkt i andra banor så skit samma.

Fått lite skrivkramp efter ovanan att skriva så jag får skriva mer efter att jag strechat fingrarna o ätit lite chips. hej så länge.

Tuffe-Toffe rullar igen.

Hej, efter noga planerande och överseende av tid o engagemang har jag nu tagit ett likgiltigt beslut att kanske återuppta "blottningen" av mitt inte allt för entusiastiska o intressanta men dock så hederliga och impulsiva Svensson liv på denna address.

Dom som tidigare följt mina kaotiska och ibland lite oförståndiga inlägg kan jag bara uppmärksamma om att jag inte har dött, jag har heller inte blivit inspärrad på nåt psyke och heller inte rymt landet av nån annan konstig anledning. Har bara haft en lite mindre intressant period av livet den senaste tiden. Men som sagt, nu har jag hoppat på tåget igen.

Idag ska jag berätta för er hur man gör när man ska tvätta nya t-shirtar. Man tvättar dom ut och in, annars försvinner trycket.........


RSS 2.0