Kortspelet.

Här kommer reglerna till det berömda Kortspelet.2 & 3 = Ta så många klunkar som kortet visar.


4, 5 & 6 = Ge bort så många klunkar kortet visar.


7 = Räknekort. Den som får kortet börjar med att säga 1, peronen efter säger då 2, den som ska säga en siffra som innehåller 7 eller allt som har med 7 att göra, te.x 7, 14, 17, 21, 27, 28 mm säger pass o då är det nästa persons tur att säga siffran som följer.


8 = Berättelse, den som får kortet börjar med att säga ett ord, personen efter upprepar ordet/orden som personen innan sa och lägger sen till ett eget ord, sen fortsätter det tills nån inte kommer ihåg berättelsen.


9 = Piss/Rök/Bajs-kort. Den som får kortet får behålla det tills man vill gå på muggen eller gå ut och röka.


10 = Vattenfall. Alla börjar dricka smatidigt, den som får kortet får sluta dricka när den vill, personerna som fortfarande dricker får inte sluta dricka för ens personen på sin höger sida slutar dricka.


Knekt = Halv-svep. Den som får kortet sveper hälften av det man har kvar i glaset/flaskan.


Dam = Frikort. Behålls av innehavaren till det tillfälle då man vill stå över en aktivitet, te.x får du en Knekt o inte pallar att dricka så slänger du in frikortet så slipper du.


Kung = Regel. Personen som får kortet får bestämma en regel som ska finnas under spelets gång, te.x Ingen vid bordet får säga några namn, den som gör det får dricka 5 straff-klunkar. Eller att man måste dricka med vänster hand. Finns massor att välja på, låt fantasin flöda.


Ess = SVEP, du som får kortet måste svepa allt du har i glaset. Finns en till variant där du ställer ett glas i mitten, dom som får dom tre första essen får hälla i en viss mängd av sin dryck i glaset, den som får det sista esset får svepa allt.

Ha en trevlig kväll. Ni blir garanterat fulla o skrattar tills ni pissar ner er.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Svar: Här va vi kritiska, så kan man ju inte tänka. Då gäller det nästan allt man köper i affären ju?

2008-03-08 @ 18:15:22
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se
Postat av: Simpa aka Lindskog :D

Hörrö..det där är det hemliga receptet bakom en lyckad förfest..Det kan man inte bbra lägga ut på nätet kostnadsfritt. ge mig 10 lök så är vi kvitt

2008-03-10 @ 20:12:02
Postat av: Toffe

ingen som kommer kunna få igång festen som vi iaf.

2008-03-10 @ 22:19:23
URL: http://tuffetoffe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0